Rijschool Den Haag prijzen vergelijken

rijscholen den haag vergelijken

Je hebt lang genoeg gespaart en wilt nu eindelijk aan je rijbewijs beginnen. Wanneer je naar een rijschool in Den Haag op zoek gaat merk je alleen dat er ontzettend veel rijscholen zijn. Hoe weet je welke de beste is?

Wie heeft de beste prijs en staat dat ook in verhouding met het resultaat? Wij laten je hier onze twee favorieten zien zodat het hopelijk voor jou ook wat duidelijker is.

Onze twee aanbevolen rijscholen:

  1. Driver Company Den Haag
  2. Be One Autorijschool

1. Driver Company Autorijschool

Driver Company Autorijschool Den Haag staat wat ons betreft echt op een verdiende eerste plek. Het begint al met een gratis proefles waarbij de instructeur door middel van bepaalde tests bepaalt hoeveel lessen jij nodig gaat hebben.

Ook betaal je geen inschrijfkosten en ontvang je tijdelijk de theoriecursus gratis! Je kunt ervoor kiezen om één keer per week te lessen maar dit kan ook meerdere keren in de week en er is zelfs een spoedcursus van tien
dagen beschikbaar! Of je nou een snelle leerling bent of juist meer hulp nodig hebt; dat is bij deze autorijschool geen probleem. Ze zetten zich voor iedereen in en dat is duidelijk terug te zien in het slagingspercentage.

De website van https://drivercompany.nl/

2. Be One Autorijschool

Be One Autorijschool in Den Haag verdient absoluut de tweede plek. Ook hier is de proefles volledig gratis zodat je eerst kunt ervaren of de rijschool wel bij je past. Daarnaast is het ook belangrijk dat de auto goed voelt en dat je een klik hebt met de instructeur.

Ook al lijkt dit nu niet belangrijk, je zit toch een x aantal lessen met de instructeur in de auto en het is belangrijk dat jij je goed voelt bij hem/haar. Er wordt naar iedere leerling gekeken en aan de hand van de introductie-les wordt er bepaalt welk pakket het beste bij jou past. En heb je last
van faalangst? Dan kan daar ook zeker rekening mee gehouden worden!

Ook vragen zij het rijexamen pas voor je aan wanneer jullie er beidde zeker van zijn dat je er klaar voor bent. Je hoeft dus niet te haasten; alles kan ook het tempo dat jij gewend bent.

Waarop baseren jullie deze aanbevelingen?

Omdat ze de leerlingen de tijd geven, alles duidelijk bespreekbaar maken en in verhouding zeker één van de goedkoopste zijn. Bij de één kun je een spoedcursus doen en de ander kijkt per individu naar wat voor jou echt het beste is.

Feit is dat beide rijscholen een hoog slagingspercentage hebben en dat de recensies allemaal positief zijn. De rijlessen zijn goedkoop en de tijden waarop je kunt lessen zijn breed. Zelfs in de avonden en weekenden is het mogelijk om te lessen, ideaal te combineren met school en werk dus!

Ook heb je een vaste rij instructeur wat fijn is want zo kun je een band opbouwen en voel jij je sneller op je gemak tijdens het rijden. Het is natuurlijk allemaal nieuw en wanneer je dan ook nog eens elke keer moet wennen aan een nieuwe instructeur kan dit zorgen voor een verminderde concentratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *