Auto motor tuning

motor chiptuning

Nog niet zo lang geleden was de taak om elke motor die de fabriek verliet te vergroten een taak voor echte ambachtelijke monteurs, omdat het niet anders kon dan door verschillende onderdelen van de automonteurs met grote zorg te verwisselen.

Aangezien een groot deel van de werking van een voertuig echter wordt bestuurd vanaf een centrale computer, is deze chiptuning van het vermogen aangebracht door kleine elektronische wijzigingen aan te brengen, zoals de motorafstemchip. Dit element maakt een propeller in staat om alle prestaties uit te schakelen die het heeft, daarom is het raadzaam om de werking ervan te kennen.

Bekijk deze site: http://auto-tuning.uwpagina.nl

Waar het is geïnstalleerd

Maar het eerste is om te weten in welk deel van de auto dit verbeteringsapparaat is geplaatst https://auto-onderdelen.allepaginas.nl/ . Het enige dat u moet weten om deze taak uit te voeren, is om precies de regeleenheid van het te verbeteren model te vinden en door te gaan met het loskoppelen van de kabels die de informatie naar de rest van de auto sturen https://auto-occasion.beginthier.nl/ De chips worden vergezeld door kabels om de verbinding opnieuw te maken, en dit stuk moet worden opgevat als een brug tussen de auto en de boordcomputer, dus de plaats is precies bij de ingang van de informatie die door de verschillende is verzonden auto-onderdelen.

Hoe de chip werkt om het vermogen van de auto te vergroten

De power-chip (https://autotuning.startze.nl/) wijzigt de informatie die door de computer wordt ontvangen, waardoor deze efficiënter wordt. Informatie arriveert in de geheugeneenheid van de auto die het injectiesysteem maakt, de maximale hoeveelheid omwentelingen die kunnen worden bereikt of de hoeveelheid benzine die voor het mengsel wordt gebruikt, variëren. De chip werkt door de parameters te wijzigen die deze computer standaard biedt om ze aan te passen aan een sportievere prestatie. Er moet aan worden herinnerd dat alle modellen meestal een vermindering van hun werkelijke voordelen vertonen, iets dat te wijten is aan de zoektocht naar een laag verbruik en minder vervuilende emissies.

https://autoonderdelen.linkexplorer.nl/

Verbeterde prestaties

De motor tuning chip werkt direct om het volledige potentieel van de motor te realiseren, hoewel dit niet betekent dat de integriteit ervan wordt aangetast. Het kiezen van de juiste chip en het opvolgen van het advies van een expert is essentieel om de voordelen te verkrijgen die dit element kan bieden:

Onder hen zijn een verbetering van de topsnelheid en een effectievere versnelling. De totale prestatiewinst ligt meestal binnen een marge van 5% of 10%, hoewel er modellen zijn die hun prestaties met maximaal 20% kunnen verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *